Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Att planera veckan

Hus och hemPosted by Janette Sun, January 13, 2013 19:47
Kära du,
det är en ny arbetsvecka på kommande. Ja, den här gången ska det bli en arbetsvecka för nu är jag innerligt trött på att gå här hemma o skräpa! Visserligen har inte hostan gett sig riktigt men med antibiotikakuren jag fick ska det väl ge sig snart. I alla fall borde det inte vara smittsamt mera.
Under dagen kom jag att tänka på att det kanske inte skulle vara helt fel att planera lite för veckan. Jag brukar vara ganska tröttt o grinig när jag kommer hem. Så nu har jag skalat nåt kilo potatis färdigt för de närmaste dagarnas matlagning och så gjorde jag veckosallad. Det är en väldigt bra sallad som håller länge och inte är den dyr heller. Receptet är många år gammalt och klippt ur en veckotidning. Sen brukar jag ju inte koka upp dressingen, det går bra ändå bara med att röra ihop den. Och ingredienserna kan man variera. En variant som inte håller riktigt lika länge är med ca ½ huvud kål, 1 paprika, 1 gurka, 1 burk inlagd pumpa och 1 burk ananas. Den behöver inte lika mycket dressing eftersom det är en del blöta ingredienser.
Men jag borde kanske fundera lite på lunchlådan till jobbet? Så att jag inte bara tar till snabba kolhydrater o blir ännu grinigare innan arbetsdagen är slut. Ja, det blir nog en tur i köket ännu innan kvällen är slut.
Med matlagingshälsningar,
Janette

  • Comments(1)//janette.westerbacka.com/#post71