Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Det ska vi fira!

Relationer, familj och vännerPosted by Janette Lagerroos Wed, April 18, 2012 20:47
Med risk för att göra någon besviken måste jag berätta att jag i morse satte iväg en liten hög med kuvert på posten! Det är förskräckligt länge sen vi bjudit hem våra vänner och jag har gått och planerat och funderat och väntat på rätt tillfälle. Förr hade vi två fester per år, en på våren för att fira våra födelsedagar och en på sensommaren för att det var roligt. Nu har det visst gått nåt år sen vi sist hade en fest och jag har längtat efter att kunna bjuda till fest. Jag hade en plan men så åkte vi iväg på semster och sen bytte jag jobb, men NU! Nu ska det firas o festas!
Nu ska huset städas, menyn planeras, pyntet fixas och överraskningar förberedas. Jag hoppas innerligt att det ska passa för de flesta att komma på fest! Åh, så jag ser fram emot att ha huset fullt med folk!!

PS. Det som ska firas den här gången är den sena vårens ankomst...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Rebecka Wed, April 18, 2012 22:08

Härligt med fest! Ha det så skoj! :)