Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Så dom växer!

Relationer, familj och vännerPosted by Janette Tue, May 15, 2012 18:11
En kväll när vi gosade med ungarna var de inte nöjda när vi slutade utan klättrade helt enkelt över korgkanten. Så den lite större inhägnaden vi tänkt göra nån dag senare måste göras med det samma.Vem skulle nu vilja vara instängd i en korg när det finns en stor värld att upptäcka?Hmm... Hur var det nu brorsan gjorde för att komma härifrån??Världen må va hur stor som helst men efter en dos av mammas goda mjölk blir det en tupplur för att orka upptäcka mera igen sen.Vi leker med varann och med leksaksmössen. Det kan gå riktigt livat till.Eller så i undantagsfall kan man ligga stilla så länge att matte hinner ta en bild som inte blir suddig.Det jag, som matte, är fascinerad över är att kattungar tydligen inte behöver läras att gå på lådan. Vi hade en korg med en tidning i bottnet liggande i inhägnaden och igår gick en av kattungarna i den och satte sig och kissade på tidningen. Med visst schå försökte den sen täcka sin pöl men jag städade upp istället. Det här var inget vi försökt lära dem. Korgen byttes ut mot en låda med sand och nu är den i full användning - utan nån inlärning av varken oss eller kattmamman! Inte en droppe kiss har vi haft på golvet! Det är så fantastiskt att jag blir lyrisk, juh! Nästa steg blir nu att introducera mat i fast form. Lite sand har de redan satt i sig så att tugga på nåt hårt lär inte bli nåt problem.
  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jessica Tue, May 15, 2012 22:12

Jag visste väl det, att den ville gå på lådan! :)