Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Mörkerkörning

Väder o vindPosted by Janette Wed, October 17, 2012 21:16
Jag borde vara tacksam, jag borde inte hetsa upp mig, jag borde andas lugnt och tänka på blodtrycket. MEN. Jag blir gaaaaalen av att tvingas köra 60 hela vägen från färjan hem för att första bilen i färjkön inte har nån brådska. Jo, jag förstår att det är mörkt, vått och risk för klövdjurskrock och man ska köra försiktigt men ändå, jag vill köra 80! Jag vill inte krypköra hela vägen hem.
Jag ser hjortar och älgar varje dag påväg till jobbet på morgonen men min erfarenhet är att även vilda djur avskyr regnväder och håller sig så stilla de kan på kvällen i mörkret när det regnar. De springer helst inte omkring på vägarna då. Så, jag tar en kalkylerad risk och kör normalt även i det våta mörkret.
Att jag blir så galen av att tvingas köra 60 beror på att min bil accelererar väldigt långsamt och topphastigheten är inget att skryta med så jag kan inte köra om 5 bilar sådär bara och jag vill ju inte köra 120 i mörkret, jag vill bara köra normalhårt och inte köra om bilar.
Slutsats; det är okej att köra 60 men släpp förbi resten av kön!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kamomilla Wed, October 17, 2012 23:04

Åh, jag håller såå med dig!! Inte råkade det vara en liten röd bil? Finns en sån som dessutom brukar köra på mittlinjen...

Posted by Sus Wed, October 17, 2012 21:29

Amen!