Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

En annorlunda arbetsdag

Kyrka och församlingPosted by Janette Wed, November 21, 2012 20:22
Jag fick ordna krattartalko på gravgården i Nagu idag och vet ni det var den roligaste arbetsdagen jag haft på länge! Vi var 36 glada talkoarbetare som mest och vi hade jättejätteroligt allihop! Till och med ÅU:s reporter Kim Lund kom och gjorde ett reportage om de glada Festingarna! Jag e helt varm i kroppen av lycka över att så många dök upp! Det är lycka och lyx att ha så många hjälpande händer med sig! Det gick undan ska ni veta. Jag hade svårt att hinna med att köra undan löven som krattades ihop! Det var inget latmans jobb men det var så roligt att dagen gick i ett huj. Jag misstänker att det är en och annan som känner av talkot i kroppen i morgon, men det är i morgon det...
Nu är hela gravgården krattad och runt hela ringmuren också. Det är så fint, så fint! Tummen upp minst 100 gånger för alla som hjälpte till idag. Speciellt Putte som såg till att vi hade färska semlor och bullar att äta. Mums!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kamomilla Wed, November 21, 2012 21:21

Härligt- talkoanda när den är som bäst!

Posted by Gitta Wed, November 21, 2012 20:40

Kära Janette det var en glädje att jobba med dej idag. Ditt skratt då du kravla på i blad/lövlasset glömmer man inte så lätt. För övrigt är talkojobb roligt. Man träffas, pratar, dricker kaffe tillsammans. Goda semlor och bullar fick vi dessutom. Jobbet kommer liksom på köpet en sådan här dag. Kanhända att "latmasken" i ryggen tagit illa upp, men det går över.