Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Grått väder och grått humör

Väder o vindPosted by Janette Tue, January 08, 2013 12:25
Kära Du,
jag tänkte att jag skulle skriva några brev. Försöka i alla fall. Det är så sällan jag skriver brev numera att jag nästan glömt hur man gör, men jag tror att Du gillar brev så jag skriver till Dig.
När man inte vet vad man ska tala om brukar man börja med vädret, det är ju tacksamt. Så jag börjar med vädret. För ett drygt halvår sen, i slutet av maj, låg jag på gräsmattan här hemma och solade. Jag tänkte att jag skulle inleda sommarsäsongen ordentligt och ta varje tillfälle i akt att jobba på en fin solbränna och bli riktigt brun under sommaren. Det var väl bra tänkt men lyckan var kortvarig. Den där gången i maj var enda gången jag solade på hela sommaren! I juni började det regna och sen dess har det varit regn och mulet mest hela tiden. Jag minns inte exakt men det känns som om inte solen visat sig på ett halvt år. Jag vet att det funnits soliga dagar, men de är nog väldigt lätträknade. Regnet övergick till snö när det blev kallare men solen lyser allt jämnt med sin frånvaro. Jag är så innerligen trött på regn, snö och fram för allt på bristen på solsken! Jag önskar att jag kunde slänga mig på nästa flyg till solen! Men som om inte bristen på solsken var nog så dras jag med flunssa. Det började före julen, en omgång utan feber som jag nästan repade mig från och nu efter nyår kom en ny omgång med hög feber. Febern har sjunkit undan men den drog fram en skrällande hosta. Jag är så trött på att vara sjuk och utan sol!
Förlåt, man ska inte inleda en brevväxling med klagovisor, jag vet. Det är inte rätt att börja med att hälla allt sitt missnöje över den andra men nu gjorde jag det ändå. Här har Du mig - en missnöjd, trött och gnällig brevskrivare.
Jag ska bättra mig till nästa brev, jag lovar!

Med gråvädershälsningar,
Janette

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ami Tue, January 08, 2013 13:19

Hej Janette . Tack för brevet ;) det var roligt att höra från dej och brev blir jag alltid glad för.

Här är känslorna lite likadanna. Vädret ,inget vidare ,hälsan lite likadann,förkyld

För tillfället gör jag inget speciellt ,sitter och ser rakt fram bara ,det är också en sysellsättning man kanske borde göra oftare. Låta tankarna flyga fritt.

Julen kom och gick i en hast känns det som . Firade med barn och barnbarn , det kändes skönt . Granen har nu förpassats till de sälla jaktmarkerna ,eller hur säger man . Den fick värma oss lite en gång till , blev uppbränd altså.

Ha det så bra så hörs vi kanske snart igen

Hälsningar Ami