Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Dag 8 - säkert en livlig diskussion på fb idag

Fasta 2013Posted by Janette Wed, February 20, 2013 20:28
När jag satte på radion i morse och hörde på nyheterna att det brann ett hus på Sarlingatan i Pargas. Jaha, tänkte jag, ännu ett gammalt egnahemshus som brinner upp. Senare fick jag veta att det var Föreningshuset som brann. Det var en rejäl brasa kan man se på bilderna på nyhetssidorna på nätet. När jag tog mig en titt hade i stort sett hela huset brunnit ner och dramatiken var över. Men dramatiskt hade det nog varit. Alla tummar upp för brandmännen som jobbat så hårt det senaste dygnet.
Nu har pargasborna ett nytt samtalsämne att vrida o vända på den närmaste tiden. Var branden anlagd? Vem har tuttat på i så fall? Var det bra eller dåligt att huset brann ner?
Och här sitter jag utanför feijan och undrar hur folk diskuterar... Kanske jag borde sluta tänka på facebook helt o hållet? Ju mera jag tänker på det, desto mera saknar jag det. Men egentligen klarar jag ju mig riktigt bra utan. En vecka tog avvänjningen, nu är det bara att tuta o köra. :-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.