Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Dag 13 - avbruten fasta

Fasta 2013Posted by Janette Mon, February 25, 2013 17:52
Igår gav jag efter och avbröt min fb-fasta.
Det var inte så att jag led av grym abstinens och inte klarade av att hålla mig från facebook utan jag saknade kontakten till mina vänner! Det är så många jag inte har regelbunden kontakt med utanför fb och egentligen underlättar fb kontakten med alla mina vänner. Ett kort meddelande, en status, en bild och man håller kontakten levande. Jag valde att återgå till att hålla kontakt med mina vänner. Jag ville inte välja bort mina vänner, jag ville inte fasta så.
Jag har i alla fall prövat och klarade det bra. Jag är nöjd med mitt experiment. Säkert hade jag hittat flera nya vägar om jag hållit ut hela fastan men nu ville jag inte det. Jag valde att återvända till facebook-vägen..

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.