Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Livet efter fastan

Funderingar i allmänhetPosted by Janette Tue, February 26, 2013 16:08
När jag vaknade i morse frös jag lite trots att jag låg under täcket men jag steg upp och for iväg på jobb. Febertermometern tog jag med mig och på färjan mätte jag min kropps temperatur. 37,0 sa mätaren och klockan var halv 6 på morgonen. Så ska det inte vara. Jag åkte ändå på jobb och inväntade att arbetshälsovården öppnade, ringde och beställde läkartid och väntade på den tiden. Så när jag kom till läkaren underesökte han mig och ordinerade diverse slemlösande mediciner samt tre dagars sjukledighet. Hem o vila o dricka varmt, sa läkaren.
Sagt o gjort. Via jobbet för att överräcka sjukintyg och sen hem. Väl hemma kröp jag i säng och har nu sovit 4 timmar. Vilan avklarad för idag. Dricka varmt? Nja, senare kanske.
Det var den dagen det.

PS. Jag är fortfarnade jättenöjd med min nya bil :-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.