Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Intet ont som inte har nåt gott med sig

Hus och hemPosted by Janette Wed, February 27, 2013 22:35
Enligt pappas devis så kan jag konstatera att det goda med sjukledigt är att man kan sitta hemma framför datorn o snörvla hela dagen. Jag har uppdaterat Westerbackas hemsidor! Jag har varit trött på utseendet en längre tid och funderat hur jag ska förnya dem och nu gjorde jag slag i saken och förnyade. Jag trodde ren att jag förstört sidorna och råddat ihop allt men det var en ogrundad oro. För bara nätet samarbetade så gick det hur fint som helst. Nu har jag redigerat sidor och lagt upp allt möjligt gammalt material i ny tappning. Kan hända att jag rent av blir så inspirerad att det kommer nåt nytt upp på sidorna! Jag vet att jag har en grupp som gärna vill läsa fortsättningen på historien om huset och det skulle ju vara roligt att få den nerskriven. Så kanske jag snörvlar en dag till framför datorn...
PS. Klicka på bilden så kommer du till webbsidan.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.