Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

En nästan helt vanlig dag

Funderingar i allmänhetPosted by Janette Thu, February 28, 2013 20:28
Så var det min sista sjukledighetsdag den här gången och jag känner mig faktistk riktigt kry. Lite snor bor det nog i min näsa och bihålor ännu men den slemlösande medicinen jag fick av doktorn var prima grejer! Har just ingen hosta mera o känner mig inte lika täppt i näsan mera. Borde väl pallra mig i säng nu då så att jag orkar med min lååånga arbetsvecka på en dag. Det blir en dag jobb och sen 4 dagar ledigt igen. Såå skönt! Det är en hel del som ska klaras av på de 4 dagarna. Nästa helg blir det kaffekalas så jag ska passa på och baka det mesta nu den här helgen så att jag inte behöver stressa sen. Ja, kanske jag till och med får pusslat in en "ligga-på-soffan-hela-dagen"-dag? Det skulle säkert vara hälsosamt men jag misstänker att jag inte har ro att lata mig en hel dag. Kanske det blir en "åka-till-Åbo-och-shoppa"-dag istället...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Viveca Thu, February 28, 2013 20:56

Ganska skönt om du får in en pyjamas-dag också! Man får faktiskt mycket gjort under en sådan, utan att det känns man gjort en massa :)