Breven till världen

Breven till världen

* .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. * .:. *

Kära Du, vi ses kanske inte så ofta men jag vill hålla kontakten och berätta om hur jag har det. Det händer hela tiden spännande saker och det finns så mycket att skriva om. Ta väl hand om Dig tills vi ses igen!

Hups!

Hus och hemPosted by Janette Sat, March 02, 2013 16:59
Det var inte meningen, jag lovar!
Det var helt i misstag!
Ojs.

Jag glömde blogga igår.

Det var ingen större miss för jag tycker inte att det finns något att rapportera från gårdagen. Det var en helt vanlig dag på jobbet, inget speciellt alls. Men, min långa raka av blogginlägg varje dag bröts. Äsch då.

Den här dagen däremot är jag ledig så jag vaknade av mig själv lite över 6. Jag låg i sängen och snurrade en stund men insåg att jag inte skulle få tag i sömnen mera så lika bra att stiga upp och få någonting gjort. Jag har bakat hela dagen. Det blev sandkaka, ett kakbotten, en plåt toscarutor, en plåt mockarutor, en massa kokostoppar och så några Mozartkulor. Oj, var det allt? Kändes som mycket mera... Men, jag är inte färdig. Det ska bakas bullar, rulltårta, amerikanska cookies och kanske en plåt mockarutor till, fast inte idag. Det kommer flera dagar. Nu ska jag fylla boxen till bredden så att jag bara behöver ösa upp därifrån när det blir dags för kaffekalas för släkten. Och för den som suckar jag kan jag säga att jag gillar att baka. Det har varit en riktigt skön dag för mig! Nu tänker jag inta en skön position i soffan med en god bok. Där blir jag resten av dagen o kvällen. Så det så.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.